Veturitallinkatu 7, 28120 PORI • Puh: (02) 641 6100 tai 0447017645 • varaosapankki@Pori.fi | a- a+

Etusivu
Tietosivu
Myymälä
Sijainti
Kuvagalleria
Korjaajan muistilista
Vinkkejä ja linkkejä
Raepuhallus

Rakennusosat kiertoon Satakunnassa hanke

© VARAOSAPANKKI
Tekijä: Tomi Auvinen

Toiminnasta Varaosapankin toiminnanjohtaja Antero Raita.

Varaosapankista löytyy tarjonnan mukaan eri-ikäisiä ja kokoisia käytettyjä ovia, ikkunoita, tulisijamateriaaleja, kattotiiliä, lavuaareja, heloja, hakoja ynnä muuta kierrätyskelpoista rakennustarviketta.

Varaosapankin toiminta perustuu vanhojen ja uusienkin rakennusosien myyntiin, jotka saadaan lahjoituksena tai käydään purkamassa saneerattavista ja purettavista kohteista. Varaosapankki ottaa myös asiakkaidensa tuotteita myyntitiliin, jonka avulla myynnissä olevien tarvikkeiden tarjontaa täydennetään ja monipuolistetaan. Tällöin Varaosapankki saa myyntihinnasta välityspalkkion.

Historiaa

Varaosapankki toimi aluksi, vuodesta 1995 alkaen, Rakennuskulttuuritalo Toivon yhteydessä. Varastotilojen rajallisuuden vuoksi Varaosapankki kuitenkin siirrettiin vuonna 2000 Porin seudun rakennuskulttuuriseura ry:n vastuulle, ja samalla toimitilat muuttivat VR:n veturitalleille Karjarantaan. Toimintaa harjoitetaan tiiviissä yhteistyössä Rakennuskulttuuritalo Toivon kanssa. Tarvittavat neuvot ja opastukset vanhoista rakennustekniikoista ja materiaaleista saa Toivosta, Varaosapankki puolestaan tarjoaa materiaalit.

Varaosapankin uusi esite pdf. - muodossa.
Varaosapankin esite pdf. - muodossa.Veturitallinkatu 7, 28120 PORI • Puh: (02) 641 6100 tai 0447017645  • varaosapankki@pori.fi